Marielle van Rumpt

Marielle van Rumpt

Hotel Director Amsterdam Tropen Hotel

Amsterdam Tropen Hotel is sinds begin 2018 weer de samenwerking aangegaan met IFHG. In 2015 heb ik kennis mogen maken met Albert Kreeft, die ons voor 6 maanden heeft geholpen om een keten hotel om te zetten naar een zelfstandig hotel.

Tijdens deze periode hebben wij een gedreven partner aan IFHG gehad met een uitgebreide kennis in de hospitality industrie. Naast het opzetten van het Revenue beleid is IFHG in die periode een zeer waardevolle schakel geweest voor de gehele transformatie.

Doordat de samenwerking als zeer prettig was ervaren zijn wij begin 2018 een nieuwe samenwerking aangegaan met IFHG. Het IFHG-team houdt zich bezig met de strategie, positionering en prijsbepaling voor Amsterdam Tropen Hotel. Daarnaast geven zij ook adviezen over het aangaan van nieuwe- of verlengde contracten en ondersteunen zij onze Revenue Manager.

IFHG is altijd zeer professioneel en staat altijd voor ons klaar. Buiten het Revenue Management is IFHG altijd bereid om mee te denken over bepaalde business cases en geeft hierin ook eerlijke adviezen.

Ik hoop dan ook dat de samenwerking nog lang mag gaan duren!

❯ SHARE THIS ARTICLE

Leave a Reply