The experience of our customers

Review their stories

Foto+Marielle
Mariëlle van Rumpt

Hotel Director
Amsterdam Tropen Hotel

“IFHG is altijd zeer professioneel en staat altijd voor ons klaar”

Amsterdam Tropen Hotel is sinds begin 2018 weer de samenwerking aangegaan met IFHG. In 2015 heb ik kennis mogen maken met Albert Kreeft, die ons voor 6 maanden heeft geholpen om een keten hotel om te zetten naar een zelfstandig hotel. Tijdens deze periode hebben wij een gedreven partner aan IFHG gehad met een uitgebreide kennis in de hospitality industrie. Naast het opzetten van het Revenue beleid is IFHG in die periode een zeer waardevolle schakel geweest voor de gehele transformatie.

Doordat de samenwerking als zeer prettig was ervaren zijn wij begin 2018 een nieuwe samenwerking aangegaan met IFHG. Het IFHG-team houdt zich bezig met de strategie, positionering en prijsbepaling voor Amsterdam Tropen Hotel. Daarnaast geven zij ook adviezen over het aangaan van nieuwe- of verlengde contracten en ondersteunen zij onze Revenue Manager. IFHG is altijd zeer professioneel en staat altijd voor ons klaar. Buiten het Revenue Management is IFHG altijd bereid om mee te denken over bepaalde business cases en geeft hierin ook eerlijke adviezen. Ik hoop dan ook dat de samenwerking nog lang mag gaan duren!

Mariëlle van der Hilst-de Haas

General Manager
Boutique Hotel Corona Den Haag

“Fijne sparringspartners met verstand van de business!”

“Boutique Hotel Corona werkte al een aantal jaren samen met IFHG toen ik in april 2017 aantrad als directeur en met Albert en Nick kennismaakte. Naast de implementatie van de website adviseerde IFHG Boutique Hotel Corona vanaf de zijlijn op het gebied van Revenue Management. Kort daarna hebben wij deze samenwerking geïntensiveerd, met positieve resultaten tot gevolg. De bezettingsgraad is boven verwachting en ook in de gemiddelde kamerprijs zien we een stijgende lijn.

Naast dat zij zich actief bezighouden met de prijsstelling en de positionering van het hotel, adviseren ze mij op allerlei vlakken. Niet alleen op cijfermatig gebied, maar bijvoorbeeld ook ten aanzien van onze renovatieplannen. Ze onderhandelen de voorwaarden voor een samenwerking met potentiële nieuwe partners, wat mij ontzorgt en in de gelegenheid stelt om me met andere zaken bezig te houden. Verder worden er met regelmaat mogelijkheden aangedragen waar ik zelf nog niet bij stil had gestaan. Kortom, fijne sparringpartners met verstand van de business! Wat ik daarnaast ook als zeer prettig ervaar, is het persoonlijke contact en de betrokkenheid van IFHG. De lijnen zijn kort en indien nodig schakelen zij direct. Onze samenwerking is erg waardevol voor mij en ik hoop deze nog lang te mogen continueren.”