The experience of our customers

Review their stories

Foto+Marielle
Mariëlle van Rumpt

Hotel Director
Amsterdam Tropen Hotel

“IFHG is altijd zeer professioneel en staat altijd voor ons klaar”

Amsterdam Tropen Hotel is sinds begin 2018 weer de samenwerking aangegaan met IFHG. In 2015 heb ik kennis mogen maken met Albert Kreeft, die ons voor 6 maanden heeft geholpen om een keten hotel om te zetten naar een zelfstandig hotel.

Tijdens deze periode hebben wij een gedreven partner aan IFHG gehad met een uitgebreide kennis in de hospitality industrie. Naast het opzetten van het Revenue beleid is IFHG in die periode een zeer waardevolle schakel geweest voor de gehele transformatie.

Doordat de samenwerking als zeer prettig was ervaren zijn wij begin 2018 een nieuwe samenwerking aangegaan met IFHG. Het IFHG-team houdt zich bezig met de strategie, positionering en prijsbepaling voor Amsterdam Tropen Hotel. Daarnaast geven zij ook adviezen over het aangaan van nieuwe- of verlengde contracten en ondersteunen zij onze Revenue Manager.

IFHG is altijd zeer professioneel en staat altijd voor ons klaar. Buiten het Revenue Management is IFHG altijd bereid om mee te denken over bepaalde business cases en geeft hierin ook eerlijke adviezen.

Ik hoop dan ook dat de samenwerking nog lang mag gaan duren!

Andre-Aaij+(1)
André Aaij

General Manager
Radisson Blu Palace Hotel & ibis Styles Haarlem City Hotel

“Een zeer solide partner die een vaste waarde is voor ons.”

Het Radisson Blu Palace Hotel in Noordwijk heeft qua grootte en qua locatie geen fulltime Revenue Manager nodig, maar zeker wel een aantal uur per week de distributiekanalen beheert, die het prijsbeleid bepaalt, die op directieniveau mee praat over de te kiezen koers en een die in staat is de distributie-connecties de leggen met de hotelketen waar wij franchisenemer zijn en met de OTA’s.

In 2013 zijn wij een samenwerking gestart met iForHospitality (IFHG) als definitieve Revenue-oplossing voor ons hotel en dat is een gouden keuze gebleken.
Het prijsbeleid is sindsdien veel beter doortimmerd, er wordt doorlopend aan de juiste knoppen gedraaid en elke beweging in prijs/bezetting (ook bij de concurrent) is inzichtelijk. De RevPAR is met ruim 15% gestegen binnen vijf jaar.

De rol van de Revenue Manager is naast hoeder van de prijsstrategie ook echt die van de “luis in de pels van de commercie”, wat zich uit in de zoektocht naar de optimale omzetspreiding voor ieder moment in het jaar – daar waar de commerciële afdeling soms een andere keuze zou maken.

IFHG maakt gebruik van steeds verder ontwikkelde Revenue systemen waarmee zij op continue basis inzicht hebben in de gehele markt waar wij ons in bevinden.

Een zeer solide partner die een vaste waarde is voor ons Palace Hotel – en vanaf nu ook voor ons tweede hotel, Ibis Styles Haarlem City.

Mariëlle van der Hilst-de Haas

General Manager
Boutique Hotel Corona Den Haag

“Fijne sparringspartners met verstand van de business!”

Boutique Hotel Corona werkte al een aantal jaren samen met IFHG toen ik in april 2017 aantrad als directeur en met Albert en Nick kennismaakte.

Naast de implementatie van de website adviseerde IFHG Boutique Hotel Corona vanaf de zijlijn op het gebied van Revenue Management.

In de afgelopen maanden hebben wij deze samenwerking geïntensiveerd, met positieve resultaten tot gevolg. De bezettingsgraad is boven verwachting en ook in de gemiddelde kamerprijs zien we een stijgende lijn.

Naast dat zij zich actief bezighouden met de prijsstelling en de positionering van het hotel, adviseren ze mij op allerlei vlakken. Niet alleen op cijfermatig gebied maar bijvoorbeeld ook ten aanzien van onze renovatieplannen.

Met potentiële nieuwe partners onderhandelen ze de voorwaarden voor een samenwerking, wat mij ontzorgt en in de gelegenheid stelt om me met andere zaken bezig te houden. Verder worden er met regelmaat mogelijkheden aangedragen waar ik zelf nog niet bij stil had gestaan. Kortom, fijne sparringpartners met verstand van de business!

Wat ik daarnaast ook als zeer prettig ervaar, is het persoonlijke contact en de betrokkenheid van IFHG. De lijnen zijn kort en indien nodig schakelen zij direct. Onze samenwerking is erg waardevol voor mij en ik hoop deze nog lang te mogen continueren.