Register here for the IFHG survival kit!

Wat is de inhoud van de ‘survival-kit’?

In deze roerige tijden heeft IFHG een survival kit ontwikkeld bedoeld voor hotels die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Deze gratis kit is uitgerust met producten van onze partners in samenwerking met IFHG. De medewerkers van IFHG houden daarom maandelijks contact met u om de resultaten van alle producten te bespreken en na 6 maanden kunt u geheel vrijblijvend de applicaties stopzetten.

De IFHG survival kit beschikt over de volgende vier producten:

6 maanden volledig toegang tot Benchmarking Alliance, een applicatie waarbij de data van uw hotel (gemiddelde kamerprijs en bezetting) gebenchmarkt wordt tegen het gemiddelde van hotels die zich bevinden in de nabije omgeving van uw hotel.

6 maanden volledig toegang tot de rateshopper van Outperform, een applicatie die alle prijzen 365 dagen vooruit én reviews binnenhaalt via Booking.com van de door uw gekozen concurrenten (maximaal 10 hotels).

IFHG hand-out met daarin beschreven de basics of Revenue Management, een bestand waar de basisstappen en tips en tricks van een correct Revenue Management beleid in uitgelegd wordt.

Gratis vermelding op Toerist In Nederland, de commissievrije website van IFHG en Mybookings voor het promoten van hotels voor op vakantie in eigen land deze zomer! www.toeristin.nl

Registreer hier!