Join team IFHG!

Would you like to work in a team of professionals who go above and beyond to satisfy our clients by unburdening them?

Revenue Manager

Ter aanvulling op onze revenue afdeling zijn wij actief op zoek naar een ambitieuze Revenue Manager. Het is een uitdagende baan binnen het revenue team van IFHG.

Als Revenue Manager werk je binnen het portfolio van IFHG. Op dit moment bedient IFHG 50 hotels in de Benelux, en heb je de unieke mogelijkheid om te werken met verschillende (inter)nationale hotelketens met merken. Je zal werkzaam zijn vanaf ons kantoor in Koudekerk aan den Rijn!

Revenue Management Trainee

Ter aanvulling op onze revenue afdeling zijn wij actief op zoek naar een ambitieuze revenue trainee. Het is een interessante stage binnen het revenue team van IFHG.

Als revenue trainee werk je binnen het portfolio van IFHG. Op dit moment bedient IFHG 50 hotels en verschillende vakantieparken in de Benelux, en heb je de unieke mogelijkheid om te werken met diverse (inter)nationale hotelketens. Je zal de revenue managers ondersteunen vanaf ons kantoor in Koudekerk aan den Rijn en vanuit jouw eigen (thuis)werkplek! Ook heb je de mogelijkheid om tijdens je stage af te studeren en/of je scriptie te schrijven voor IFHG.

Tijdens je stage heb je ook de mogelijkheid om af te studeren en/of je scriptie te schrijven voor IFHG.

Social Media/Marketing Trainee

Voor ons revenue management bedrijf IFHG zijn wij op zoek naar een social media/marketing trainee. Tijdens deze stage krijg je de unieke kans om bij te kunnen dragen aan de groei en ontwikkeling van een ambitieuze en snelgroeiende organisatie.

Als social media/marketing trainee werk je binnen het team van IFHG. IFHG is een revenue managementconsultancy bedrijf wat op dit moment 50 hotels en verschillende vakantieparken in de Benelux bedient. IFHG draagt verantwoording voor het prijsmanagement voor zelfstandige hoteliers en voor diverse (inter)nationale hotelketens. Je zal werkzaam zijn vanaf ons nieuwe kantoor in Koudekerk aan den Rijn en vanuit jouw eigen (thuis)werkplek!

Tijdens je stage heb je ook de mogelijkheid om af te studeren en/of je scriptie te schrijven voor IFHG.