De markt in Mei & Juni 2022

β€œDe afgelopen periode is voor iedereen in de hotellerie een interessante en ingewikkelde tijd geweest, zo ook voor onze Revenue Managers! IFHG heeft met succes gezorgd dat de resultaten van de hotels sterk herstelde.”

IFHG Revenue Team

De afgelopen periode is voor iedereen in de hotellerie een interessante en ingewikkelde tijd geweest, zo ook voor onze Revenue Managers! De hotelmarkt herstelde in de afgelopen maanden snel nu men weer gaat reizen. IFHG heeft met succes gezorgd dat de resultaten van de hotels sterk herstelde. Gemiddeld hebben de hotels van IFHG in mei en juni 2022 een groei van +9.4% in omzet gehad ten opzichte van mei en juni 2019! En daar zijn wij trots op!  

Zeker wanneer we de resultaten vergelijken met die van Nederland volgens STR, is duidelijk te zien wat de kracht is van onze Revenue Management expertise. De resultaten van STR laten namelijk zien dat de Nederlandse markt in dezelfde periode -11% is achtergebleven ten opzichte van 2019! 

|

Ben je nieuwsgierig naar wat IFHG voor jou kan betekenen? Kijk dan eens verder op onze Revenue Management pagina of plan een kennismakingsgesprek in.

|

Vorige
Vorige

Einde Stage: Femke Dijkstra

Volgende
Volgende

IFHG start een samenwerking met Delfins Beach Resort Bonaire